Ital- és snackautomaták

5 perc szünet – gombnyomásra

A B+N legújabb kiegészítő szolgáltatása természetes kiterjesztése a fő tevékenységeknek, megbízható, nemzetközi, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálva valósul meg.

Az irodák, közintézmények és más nagy forgalmú munkahelyek teljes körű ellátása során felmerül a büfészolgáltatások és az étel- italautomaták üzemeltetésének lehetősége is. A kávéautomata szolgáltatást cégünk már fel is vette tevékenységei közé ital- és snackautomaták bérbeadásával és üzemeltetésével.

MIT KÍNÁLUNK?

csúcsminőségű kávé, elsőosztályú automata-szolgáltatás, készpénzkímélő vállalati megoldások; folyamatosan fejlesztett technológia és gyorsan reagáló műszaki szerviz; állandóan kiváló minőség intelligens technikai háttér segítségével; országos szervizhálózat és szakmai tanácsadás; a világ legjobb termőterületeiről származó kávé- és teaválaszték; az irodai-létesítményi szolgáltatások mellett vendéglátó egységek számára és otthoni felhasználásra is alkalmas eszközök; egyedi megállapodás alapján rendezvényekre is megrendelhető szolgáltatások exkluzív megjelenéssel és saját barista személyes közreműködésével

FORDULJON HOZZÁNK ÖN IS BIZALOMMAL AZ ITAL- ÉS SNACKAUTOMATÁK BÁRMELY TERÜLETÉN FELMERÜLŐ FELADATTAL!

Keressen minket bizalommal!